Rob Herfst

interim adviseur/projectmanager vastgoedadviseur/projectmanager facility

Rob

Op de Hotelschool in Den Haag in aanraking gekomen met vastgoed, facility en events. Werkzaam geweest op de meest uiteenlopende locaties, maar ook bijzondere events meegemaakt bij diverse Ministeries in Den Haag, voor de Eurotop met alle Europese leiders en diverse exclusieve events van Maison van den Boer en Martinair Partyservice.

Daar ben ik eigenlijk besmet geraakt met het Facility en Hospitality virus en hoe je dit het beste kan inzetten bij management vraagstukken, zowel intern als extern. Vanaf 1995 heb ik, samen met een compagnon, ons bedrijf PEC laten groeien tot een zeer gerenommeerd Event & Catering bedrijf met mooie projecten in de Randstad. 
Sinds 2009 heb ik de gehele leiding en eigendom overgenomen en zijn wij verder doorgegroeid. In 2012 een tweede bedrijf gestart, een Beheer & Exploitatie BV op het gebied van vastgoed en facility. Als preferred supplier van de Gemeente Rotterdam, transitieplannen ontwikkelt en uitgevoerd, zoals bij Pompgebouw de Esch en de Rotterdamse Citrusveiling.

Na 20 jaar tijd voor wat nieuws en de wens en behoefte om mijn kennis en ervaring breder in te zetten. Een collega-bedrijf zet voort wat ik heb opgebouwd en sinds 2016 ben ik inzetbaar als interim adviseur en projectmanager voor Vastgoed & Facility projecten. De laatste vijf jaar heb ik de Provincie Zuid-Holland geadviseerd over diverse vastgoedprojecten en grotendeels uitgevoerd (inventarisatie, toekomstvisie, optimalisatie en professionalisering van de vastgoedportefeuille en verantwoordelijk voor twee nieuwbouwprojecten).

Ik breng naast veel vastgoed en facility kennis ook veel ervaring mee op leidinggevend, project-, beheer- en beleidsmatig gebied. Daarnaast ben ik, ondernemend, pragmatisch en resultaatgericht en ben ik gewend draagvlak te creëren voor de toekomstvisie en plannen en deze ook overtuigend te presenteren bij de opdrachtgever en het bestuur/directie. Dit doe ik zelfstandig, maar werk ook graag in een team!

Geïnteresseerd wat ik voor uw organisatie kan betekenen?
Neem contact op, zodat wij dit kunnen bespreken!